У Запоріжжі для дітей з Маріуполя влаштували кулінарний майстер-клас

Переглядів: 669

28 серпня 2023 15:30

У Запоріжжі для дітей з Маріуполя влаштували кулінарний майстер-клас фото

У кулінарному майстер-класі взяли участь понад 20 дітлахів

Діти з центру підтримки переселенців «Я – Маріуполь Запоріжжя» під наглядом шеф-кухаря вчились робити сендвічі. Майстер-клас відбувся в одному з місцевих закладів харчування. Про це повідомляється на сайті Запорізької міської ради. 

На майстер-класі із вже створених завчасно заготовок кожен мав змогу зробити свій унікальний сендвіч, а потім поласувати ним. Діти залишились задоволеними та розповіли, що кожному з них вдалося приготувати смачну страву.

Центр підтримки переселенців «Я – Маріуполь Запоріжжя» працює в обласному центрі вже майже півтора року. В організації надають всебічну допомогу маріупольцям. Як зазначають керівники центру, заходи проводять як для дітей, так і для дорослих.

- Ми надаємо всіляку допомогу нашим маріупольцям. Це продуктові та гігієнічні набори, виплати, відпочинок. Займаємося всілякими питаннями, котрі можуть бути. Ми дуже вдячні місту Запоріжжя, що зустріли. Що коли ми звертаємося до гуманітарних організацій, мерії, ресторанів, кафе, до інших організацій, - всі відгукуються на всі наші питання та прохання і всіляко нам допомагають, - розповідає керівниця центру підтримки переселенців «Я – Маріуполь Запоріжжя» Юлія Дресвяннікова.

 

 




Схожі новини: