Кохання, опалене війною: на новій поштовій марці зображені запорізькі молодята

Переглядів: 714

24 серпня 2023 13:53

Кохання,  опалене війною: на новій поштовій марці зображені запорізькі молодята  фото

На новій марці Укрпошти зображені  запоріжці Денис і Ольга Нечепоренки

У День Державного прапора України та напередодні Дня Незалежності України, у Соборному відділі ДРАЦС у місті Дніпрі урочисто погашено власну поштову марку Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) під назвою "Кохання, опалене війною".

Ця авторська марка присвячена сім’ям наших захисників та коханню, що перемагає будь-які перепони, надихає та оберігає. На марках зображено подружні пари, фото яких обирали серед молодят, що одружувалися у відділах ДРАЦС Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської та Херсонської областей.

Переможцями у відкритому голосуванні стали Денис та Ольга, Артем та Іванна, Андрій і Анастасія, Максим і Світлана, Віктор та Джулія, Денис та Анастасія. Переможці голосування отримають лімітований поштовий блок марок.

«У марках фіксуються найголовніші події на шляху і до нашої Перемоги. Серед них тепер є і наше "Кохання...", - написав на своїй фейсбук-сторінці начальник Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) Тимофій Дудін. - На наших марках не просто щасливі молоді українські сім'ї. На них дух нашого народу — сильний, стійкий та незламний!

Південна юстиція МУМЮ охоплює шість областей України - Дніпропетровську, Запорізьку, Кіровоградську, Миколаївську, Одеську та Херсонську. І на марках зображено шість подружніх пар, які одружувалися у відділах ДРАЦС нашого управління.

Усі молодята надзвичайно гарні та харизматичні, і самостійно обрати лише одну з них було просто неможливо, тому у фейсбуці ми проводили відкрите голосування. І все одно не змогли зупинилися на одній, нас зупинили лише технічні вимоги до оформлення поштових блоків.

Та ми і не зупиняємося! Ми продовжуватимемо такі ініціативи і в інших наших областях за іншими темами: історія та розвиток відділів драцс, народження дитини, шлюб, ювілейні весілля, освідчення тощо.

Серед подружніх пар, зображених на поштовій марці “Кохання, опалене війною” - Денис і Ольга Нечепоренки. Денис — військовослужбовець, але він зміг бути присутнім на церемонії погашення марки у Дніпрі. Макс Девизоров та Денис Нечепоренко долучилися до спецпогашення власної поштової марки.

«Сьогодні, до Дня Державного Прапора України, «Південне міжрегіональне управління юстиції» разом з «Укрпоштою» презентували марки серії «Кохання, опалене війною», тепер наша сімʼя назавжди закарбована в сучасній історії України! Ми дуже вдячні всім, хто віддав свій голос за нас, а це більше тисячі людей, сюрприз вдався на славу», - написав на сторінці у соцмережі Денис Нечепоренко.

Фото з фейсбук-сторінок Дениса Нечепоренка та Тимофія Дудіна




Схожі новини: