«Прапори Перемоги» для військових: запоріжанка шиє символи нашої незламності

Переглядів: 587

24 серпня 2023 12:47

«Прапори Перемоги» для військових: запоріжанка шиє символи нашої незламності фото

Вже півтора року Оксана Гізбрехт-Ференчук займається пошиттям прапорів для захисників України

За словами майстрині, це доволі кропітка робота. Спочатку пару днів йде на викройку матеріалу і тільки потім сідає за машинку. Про добру справу Оксани Гізбрехт-Ференчук розповідається на сайті Запорізької міської ради.

«За тиждень на пошиття прапорів йде близько 30 метрів матеріалу. Готові прапори майстриня передає одному із запорізьких волонтерських осередків, який займається виготовленням маскувальних сіток. Ще півтора року тому доброчинці придумали добру традицію — вкладати стяги до маскувальних сіток. І назву придумали символічну - «Прапори Перемоги».

Військові, у свою чергу, привозять доброчинцям «бойові» подарунки, серед яких — і українські прапори з підписами бригад. Є серед них і стяги, які побували в запеклих боях», - інформує пресслужба.

Оксана Гізбрехт-Ференчук — відома запорізька волонтерка. Ще з 2014 року вона у складі групи “Волонтерські вареники ZP” виїжджала в зону АТО, де частувала наших захисників цими знаменитими національнитми смаколиками. Вареники вони разом з  господинями ліпили завчасно у офісі своєї організації.

З початку широкомасштабного вторгнення рф Оксана почала наближати перемогу в інший спосіб — виготовляючи “прапори Перемоги”.




Схожі новини: