Підняли прапор і запалили свічки: у запорізькому парку пройшла хвилююча церемонія

Переглядів: 579

24 серпня 2023 11:59

Підняли прапор і запалили свічки: у запорізькому парку пройшла хвилююча церемонія фото

У запорізькому парку Перемоги під звуки Державного Гімну підняли синьо-жовтий стяг

У церемонії, яка пройшла біля «Монументу Честі і Гідності» у День Державного Прапора України, взяли участь очільники місцевого самоврядування, представники військових частини Національної гвардії України, Військово - морських Сил, ДСНС та Нацполіції.

Право підняти Державний Прапор, як зазначається на фейсбук-сторінці 23 окремої бригади охорони громадського порядку “Хортиця” НГУ, було надано бійцям військової частини 3033 Національної гвардії України, на знак вдячності та визнання внеску українських військових у забезпечення територіальної цілісності та незалежності країни.

«Наш прапор майорів над найвищою вершиною світу і був у космосі, приймав участь у миротворчих місіях і піднімався на п’єдестал разом з олімпійськими чемпіонами. А зараз він поруч з нашими воїнами на шевронах, у рюкзаках, у кишенях біля серця, як оберіг, що примножує силу духу і спонукає на мужню боротьбу за свободу України. Державний стяг вже розвивається над звільненими містами і селами нашої країни, і він обов’язково замайорить на тимчасово окупованих територіях, які ми обов’язково повернемо додому», - наголосив ведучий зібрання.

“Підняли прапор як символ великої мрії про те, щоб абсолютно уся наша неподільна держава жила під синьо-жовтими кольорами. Як уособлення перемог українських воїнів у несамовитій боротьбі з російськими окупантами.

Через те, що наш навіжений ворог здатний на будь-яку підлість, провели захід з обмеженою кількістю учасників та з дотриманням норм безпеки. Але це не завадило нам ще й вшанувати запаленими свічками памʼять Героїв Небесної Сотні”, - повідомив секретар міської ради Анатолій Куртєв.

Пам’ять про загиблих воїнів минулих і нинішніх часів, які боролися і борються за незалежність України, присутні вшанували хвилиною мовчання.




Схожі новини: