Роботине наше! Воїни 47 бригади зайшли в село на Мелітопольському напрямку і евакуювали мешканців

Переглядів: 587

22 серпня 2023 11:26

Роботине наше! Воїни 47 бригади зайшли в село на Мелітопольському напрямку і евакуювали мешканців  фото

Воїни 47 окремої механізованої бригади після важких боїв зайшли в село Роботине

Про свій успіх бійці повідомили на фейсбук-сторінці 47 бригади.

«Два місяці запеклих боїв й бійці нашої бригади за підтримки інших підрозділів прорвали багатоешелоновану лінію оборони окупантів!

Перше, що зробили військовослужбовці – сповістили місцевих про необхідність терміново виїжджати, адже ворог цинічно продовжує стирати село з лиця землі.

«Півтора року чекали на ЗСУ. Ми похапали речі, документи та бігли, дорогою викидаючи ті пакети, бо життя – найцінніше. А потім ці хлопці з 47 бригади вивезли нас на танку», - так люди назвали американську БМП Бредлі, яка витримує підриви на мінах та прямі влучання ворожої артилерії.

Вже в більш безпечному місці медики 47 окремої механізованої бригади оглянули цивільних та дали можливість подзвонити рідним.

Кадри з села Роботине ми оприлюднимо дещо згодом задля БЕЗПЕКИ наших воїнів. Тривають бої й ми закріплюємося на досягнутих рубежах.

Вірте в ЗСУ! Вірте в бійців 47 окремої механізованої бригади!», - говориться у повідомленні.

Вивезені у безпечне місце мешканці відразу почали телефонувати своїм рідним. А журналістам вони розповіли, як виживали весь цей час під обстрілами без світла, газу та води.

Заступниця міністра оборони Гання Маляр прокоментувала успіх військовослужбовців ЗСУ: "Наші бійці виконують планову бойову роботу і знищують ворога. У відповідь росіяни безперервно обстрілюють Роботине із артилерії! Продовжуються бої".




Схожі новини: