Ланцюг пошани для героя: у Запорізькому районі попрощаються з земляком, який повернувся з Польщі захищати країну і загинув

Переглядів: 588

22 серпня 2023 09:13

Ланцюг пошани для героя: у  Запорізькому районі попрощаються з земляком, який повернувся з Польщі захищати країну і загинув фото

У смт Малокатеринівка Запорізького району попрощаються з Тарасом Саржиним

Як повідомляє Кущугумська селищна рада, лише два тижні тому Тарас Саржин приїздив до рідної Малокатеринівки і обіцяв повернутися з Перемогою.

Але 17 серпня 2023 року в бою біля смт Велика Новосілка Волноваського району Донецької області, під час мінометно-артилерійського обстрілу, учасник АТО з 2014, випускник гімназії «Мрія», молодший сержант, командир відділення Тарас Саржин загинув.

«З початку рашистського вторгнення Тарас працював у Польші, міг бути і зараз там. Але почуття патріотизму, відданості Україні було вищим понад усе.

Тарасе, про тебе, як зразкового чоловіка, сина, захисника можна писати і говорити вічність. Пробач нам усім за те, що сьогодні, в ім'я кожного з нас, ти віддав своє життя. Схиляємо перед твоєю пам'яттю у скорботі голови, завжди будемо у невідплатному боргу. Вічна пам’ять тобі, Герою! Навіки у наших серцях!», - говориться у повідомленні.

Церемонія прощання з Тарасом Саржиним ме біля адміністративної будівлі селища Малокатеринівка 22 серпня о 10.00.

Кушугумська селищна рада закликає усіх небайдужих вшанувати Тараса Саржина, висловити йому свою глибоку вдячність і провести в останню путь, створивши «ланцюг пошани» на цвинтарі в Малокатеринівці.

Карта для допомоги родині загиблого воїна – 5375 4141 2364 9989 (мама Саржина Світлана).




Схожі новини: