За рецептом моєі мами

Переглядів: 495

20 серпня 2023 18:48

За рецептом моєі мами фото

Наш сайт працює вже два місяці, а поздоровлення з поновленням роботи все надходять і надходять. То ж зроблю так, як робила моя мама в останні роки життя.

Вона була центром спілкування мелітопольців, яких життя розкидало по всьому світу. І коли ми приходили поздоровити іі з днем народження, все починалося не з випити-закусити, а з реєстра усіх, хто поздоровив. Отже, за рецептом моєі мами 

Рідні – поза чергою:

Моя родина - жінка Вєрочка, донечки Танєчка та Свєточка, обрані ними мої сини Андрій та Лазар (нам вони рідні).

Олександр та Ірина Молібоги (двоюрідні братик та сестрічка) – він чудовий преферансист, вона – кухар від Б-га.

Брейтман Міша, Мелітополь - Ізраїль - Канада: однокласнік, друг, а відтоді, як оженилися Саша та Ірина - троюрідний братик; ріелтер, майстер на усі руки, чудовий преферансіст Баршевіч Володимир, СПб - Ізраїль: троюрідний дядюшка, очільник Йєрусалімського фестивального оркестру. Його старша сестра Наташа, іі донька Ніночка Кальменс-Баршевіч Нина, СПб – Наарія - моя троюрідна сестрічка; чудовий музикант, як і усі Баршевічі.

Гусєви-Алдобаевы, поки ще Москва, в процесс репатріаціі; троюрідні племінниці; економісти (Плєхановка, кандидати наук - захистилися у 26 років!!!, працювали у банківській сфері. З ними іхній тато, а мій троюрідний брат Льоня.

Roni Bat-Lavi, вона ж Веронічка Тютюнік, Харків – США: троюрідна племінниця; лікар-псіхіатр, допомагає Украіні та українцям.

Margarita Kumock, Киів – Ізраіль: хто кому хто нік не розберемося, але наша)))

Колчинський Олександр, Мелітополь – Німеччина: першопроходець та и патріарх мелітопольского ТБ і культурного проекту «Арт-Хаус»; наші батьки сиділи за однією партою, бо були двоюрідними братами.

Наші практично донечки Анєчка Фєльдман з чоловіком Мішею, сином Роньчиком та усією родиною з Мелітополя.

Є ще близькі та рідні, але вони зараз на окуповані теріторіі або мають там родню, так що про них промовчу.




Схожі новини: