Поїхав у невідомому напрямку: запоріжець викрав у знайомого автомобіль і не відповідав на дзвінки

Переглядів: 553

19 серпня 2023 12:26

Поїхав у невідомому напрямку: запоріжець викрав у знайомого автомобіль і не відповідав на дзвінки фото

Впродовж декількох діб правоохоронці розшукали 50-річного чоловіка, який у стані алкогольного сп’яніння викрав фургон «Renault Trafic» у знайомого та поїхав з міста

Зловмисника і транспортний засіб поліцейські знайшли на території сусідньої області. Подробиці повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

До відділу поліції № 2 (Олександрівський) Запорізького райуправління за допомогою звернувся житель обласного центру, який повідомив про угон свого автомобіля.

"За словами потерпілого, фургон він періодично давав у користування своєму знайомому, який проходить курс соціальної адаптації після лікування від алкогольної та наркотичної залежностей в одній із громадських організацій міста. 14 серпня чоловік знов «зірвався» й без дозволу взяв його авто, поїхав у невідомому напрямку та не відповідає на дзвінки.

Для розшуку автомобіля та затримання викрадача поліцейські негайно ввели в дію план «Перехват». Були орієнтовані всі наряди та територіальні підрозділи, в тому числі й сусідніх регіонів.

У результаті заходів за допомогою колег відділення поліції № 1 Нікопольського районного управління ГУНП в Дніпропетровській області працівники кримінальної поліції встановили місцезнаходження транспортного засобу та самого угонщика", - говориться у повідомленні.

Правопорушник не заперечував провину. Свої дії пояснив тим, що того дня сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння, повертатись до центру реабілітації в такому вигляді не схотів, тому поїхав із міста.

На підставі зібраних доказових матеріалів під процесуальним керівництвом Вознесенівської окружної прокуратури фігуранту оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

"Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває", - повідомляє відділ комунікацій ГУНП в Запорізькій області.

 




Схожі новини: