Підірвали керівників: в Енергодарі на нараді очільників підрозділів окупаційної поліції пролунав вибух

Переглядів: 537

18 серпня 2023 22:38

Підірвали керівників: в Енергодарі на нараді очільників підрозділів окупаційної поліції  пролунав  вибух фото

18 серпня орієнтовно о 09.23 в кабінеті начальника Енергодарської поліції пролунав потужний вибух. У цей час тут проходила нарада керівників різних підрозділів. Про наслідки вибуху проінформувало Головне управління розвідки МО України

Внаслідок вибуху чисельні поранення отримали начальник міського відділу полковник мвс росії чесанов павло валерійович (чувашська республіка), його заступник з оперативної роботи, керівник слідчого відділу, начальник чергової частини та керівники низки підрозділів.

«Одразу після вибуху їх було терміново доправлено до місцевої лікарні. Після оперативного обстеження поранених з окупованого Мелітополя було терміново викликано три реанімобіля. Вже звідти планується евакуація військовими гелікоптерами на територію рф.

Будівля, окрім розміщення управління «поліції», використовувалась в якості помешкання особового складу окупантів. Внаслідок вибуху будинок зазнав значних пошкоджень, пожежа розповсюдилася на 3-5 поверхи. Можливість пересування містом для цивільних осіб суттєво обмежено. В місті повністю вимкнено мережу Інтернет», - говориться в повідомленні ГУР МО.

У телеграм-каналі Головного управління розвідки розмістили запис з камери дрона, який летить до будинку. Запис обривається після удару.




Схожі новини: