Дитину забрали: у Запоріжжі горе-матір можуть позбавити батьківських прав

Переглядів: 596

18 серпня 2023 09:37

Дитину забрали: у Запоріжжі горе-матір можуть позбавити  батьківських прав фото

У Запоріжжі поліцейські за невиконання батьківських обов’язків притягнули до відповідальності матір півторамісячної дитини

У крихітки важка доля з самого початку життя — поруч з нею неблагополучні мама та бабуся. Так, за інформацією відділу комунікацій ГУНП в Запорізькій області, 17 серпня молода жінка залишила немовля на бабусю, яка перебувала у стані алкогольного сп’яніння.

Поліцейські встановили місцезнаходження матері, яка, згідно з висновком лікарів, вживала «соль». Факт злочину на місці події задокументувала слідчо-оперативна група Запорізького районного управління поліції. Вилучене направлено до Запорізького НДЕКЦ МВС України.

«Працівники служби у справах дітей тимчасово помістили немовля до медичного закладу – для з’ясування стану здоров’я. В подальшому в судовому порядку буде вирішуватись питання щодо позбавлення жінки батьківських прав», - говориться у повідомленні.

Відносно матері складено адміністративні матеріали за ст.184 (Невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також відкрито кримінальне провадження за фактом злочину, передбаченого ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури.




Схожі новини: