Ціль знищена: на Запоріжжі військові бригади ЗСУ збили черговий ворожий «Алігатор»

Переглядів: 838

17 серпня 2023 13:53

Ціль знищена: на Запоріжжі військові бригади ЗСУ збили черговий ворожий «Алігатор»  фото

Воїни 47 окремої механізованої бригади назавжди приземлили вже восьмий Ка-52

Ранок воїнів 47 окремої механізованої бригади розпочався зі знищення російського вертольоту Ка-52 в районі Роботине, що на Запоріжжі. Про черговий успіх бійців повідомляється на фейсбук-сторінці бригади.

«Орієнтовно о 07:40 вогнева група зенітного ракетно-артилерійського дивізіону виявила ворожий «Алігатор». Один пуск з ПЗРК – ціль знищена. На рахунку наших бійців – це вже восьмий назавжди приземлений Ка-52. Вартість одного такого – $16 млн»,- зазначається в повідомленні.

До речі, на цьому тижні Президент України відвідав командний пункт 47 окремої механізованої бригади, яка веде наступальні дії на Запорізькому напрямку.

Володимир Зеленський заслухав доповіді командувача таврійського напряму бригадного генерала Олександра Тарнавського та заступника командира бригади полковника Олексія Дубовика щодо оперативної обстановки на ділянках відповідальності військової частини. А також обговорив із командирами батальйонів особливості застосування різних видів озброєння.

«Наші воїни забезпечують потрібний результат для нашої держави. Вдячний за службу, за вашу міцність», – подякував бійцям Президент України Володимир Зеленський.

 

 

 

 




Схожі новини: