Впала між двома селами: ворог продовжує обстріли сіл та міст Запорізької області

Переглядів: 642

17 серпня 2023 12:28

Впала між двома селами: ворог продовжує обстріли сіл та міст Запорізької області фото

За добу ворог зруйнував 28 житлових будинків, господарських будівель та об’єктів інфраструктури

70 артилерійських обстрілів прийшлося по території Гуляйполя, Новодарівки, Щербаків, Малої Токмачки, Залізничного, Преображенки, Ольгівського, Полтавки, Темирівки, Кам'янського, Степового, Новояковлівки та інших сіл на лінії вогню.

Військові рф, за інформацією начальника Запорізької ОВА Юрія Малашка, обстріляли з РСЗВ Новояковлівку й Новодарівку, атакували сімома БПЛА Залізничне, Новодарівку, Чарівне, Левадне й П'ятихатки, також окупанти поцілили ракетою по Запорізькому району - снаряд впав між двома селами та не завдав шкоди.

Надійшло 28 повідомлень про руйнування житлових будинків, господарських будівель та об’єктів інфраструктури.

Всього протягом минулої доби, як повідомляє Генштаб ЗСУ, ворог завдав 8 ракетних та 82 авіаційних удари, здійснив 76 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктам.

Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення, зокрема й діти. Руйнувань зазнала портова інфраструктура на Одещині, житлові будинки та інша цивільна інфраструктура Харківської, Луганської, Донецької, Дніпропетровської та Херсонської областей.

За уточненою інформацією, в результаті успішної бойової роботи силами та засобами протиповітряної оборони минулої доби знищено 2 крилатих ракети Х-35/Х-59 та 16 ворожих БпЛА “Shahed-136/131”.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

 




Схожі новини: