Кім Чен Ин передав "бойовий привіт" уряду, народу та армії Росії

Переглядів: 520

16 серпня 2023 09:28

Кім Чен Ин передав бойовий привіт уряду, народу та армії Росії фото

Лідер КНДР Кім Чен Ин направив свій "бойовий привіт" уряду, армії та народу Росії, який став на захист своєї країни, про це йдеться у вітальній телеграмі, спрямованій Володимиру Путіну з нагоди 78-ї річниці звільнення Кореї від японського колоніального панування, її текст опублікувала головна північнокорейська газета "Нодон сінмун".

Як зазначив Кім Чен Ин, росіяни "встали на історичну справу захисту суверенітету, безпеки та миру країни, побудови сильної Росії".

За словами північнокорейського лідера, що солдати та офіцери Червоної армії, які взяли участь у розгромі японського мілітаризму, зробили великий внесок у визволення народу Кореї та інших країн світу, чим заклали славні традиції корейсько-російської дружби.

"Військовослужбовці Червоної армії - дорогі сини і дочки російського народу - слідом за розгромом фашизму, що загрожував людству, з високим почуттям обов'язку щодо справи інтернаціоналізму відважно піднялися на священну війну проти японського мілітаризму і здобули чергову блискучу перемогу, чим внесли народ. світу", - йдеться у телеграмі.

Кім Чен Ин нагадав про те, що бійці Червоної Армії разом із Корейською народно-визвольною армією пролили свою кров за визволення півострова. Їхній героїчний дух самовідданості передаватиметься з покоління в покоління разом з історією корейсько-російської дружби, зазначив він.

У телеграмі йдеться також, що "згуртованість і бойове братство, що зав'язалося між арміями та народами двох країн у суворі дні протистояння спільному ворогові", є славною традицією корейсько-російських відносин і повною мірою демонструють непереможність і міць "і в нинішні дні, коли триває боротьба". за скруху лютого свавілля та панування імперіалістів ".

"Твердо переконаний у тому, що дружба та згуртованість між Кореєю та Росією, закладені попередніми поколіннями керівників та перевірені історією, будуть і надалі передаватись та розвиватись відповідно до вимог нової епохи в рамках стратегічних відносин на століття вперед. І на шляху для досягнення спільних цілей і великих справ наші країни завжди виявлятимуть солідарність і потужно підтримуватимуть одна одну, незмінно здобувши перемоги", - підсумував Кім Чен Ин.




Схожі новини: