Відволікли від тривог: у прифронтовому селищі Запорізького району діти створювали мапи України

Переглядів: 624

15 серпня 2023 23:46

Відволікли від тривог: у прифронтовому селищі Запорізького району  діти створювали мапи України фото

Мобільна бригада БФ «Восток SOS» провела терапевтичні заняття для дітей у смт Балабине

Спеціалістки мобільної бригади Благодійного фонду «Восток SOS» побували у селищі міського типу Балабине, що зазнає постійних обстрілів з боку рф. Про проведені ними заходи розповіла комунікаційниця мобільної бригади Благодійного фонду «Восток SOS» Катерина Людвік.

«Аби підтримати моральний стан дітей, соціальна працівниця та психологиня провели терапевтичні заняття на базі гімназії «Престиж», до яких долучилися 16 дітей віком 5-15 років.

Фахівчині провели руханку та дихальні практики, після цього дітей розділили на дві групи. Для молодших соціальна працівниця провела арттерапевтичне заняття – дітки створювали мапи України. Водночас старші працювали з метафоричними асоціативними картами», - повідомила Катерина Людвік.

Нагадаємо, мобільні бригади психосоціальної та юридичної допомоги БФ «Восток SOS» створені для надання допомоги постраждалим унаслідок російської агресії.

Бригади надають первинні та вторинні безоплатні консультації з юридичних, соціальних і психологічних питань на території Запорізької, Харківської та Миколаївської областей. Фонд реалізує проєкт за підтримки International Rescue Commitee Deutschland.

Ви можете створити запит на приїзд команди до вашого міста, територіального центру чи громади. Для цього необхідно зателефонувати на гарячу лінію, що працює з понеділка по суботу (8:00-18:00)за телефоном 0800 332 614.

Отримати консультацію можна також в месенджерах: +38(099) 710 48 72 (вайбер); +38(096) 108 60 48 (телеграм).




Схожі новини: