Салютували трьома залпами: у Запоріжжі попрощались з загиблим поліцейським

Переглядів: 648

15 серпня 2023 19:08

Салютували трьома залпами: у Запоріжжі попрощались з загиблим поліцейським фото

Поліцейські Запоріжжя провели в останню путь Івана Іщенка, який загинув у Оріхові під час авіаудару

15 серпня у Запоріжжі рідні та близькі, керівництво поліції Запорізької області та колеги попрощались з начальником СПД № 1 відділення поліції № 2 Пологівського райвідділу поліції капітаном поліції Іваном Іщенком. 31-річний правоохоронець загинув 12 серпня внаслідок удару російською керованою авіабомбою по  Оріхову.

«Іван був справжнім офіцером, чесним і самовідданим поліцейським, щирою і справедливою людиною. В ОВС поліцейський почав служити з 2017 року і до початку широкомасштабного вторгнення незмінно працював на території смт Розівка. А потім продовжив нести службу в населених пунктах, підконтрольних Україні. Він залишив по собі світлу пам'ять та невимовний сум у кожного з нас», - говориться в повідомленні відділу комунікації ГУНП в Запорізькій області.

Наприкінці прощальної церемонії відбулось салютування трьома залпами.

Нагадаємо, 12 серпня внаслідок авіаудару 31-річний Іван Іщенко загинув, а ще четверо правоохоронців та 8 цивільних громадян отримали травми різного ступеню важкості.

Сьогодні вранці поліцейська родина понесла ще одну бойову втрату — пішов з життя інспектор сектору реагування патрульної поліції відділення поліції №4 Пологівського РВП ГУНП в Запорізькій області 26-річний Олексій Лемешко, який отримав в той день  травми, які виявилися несумісними з життям.




Схожі новини: