Під ударом: від ворожих ракет загинули жителі села в Запорізькому районі

Переглядів: 621

14 серпня 2023 10:02

Під ударом: від ворожих ракет загинули жителі села в Запорізькому районі фото

Внаслідок ракетного удару по Степному загинули 77-річний чоловік та 70-річна жінка. Ще одну жінку 64 років доставлено в лікувальну установу, їй надається необхідна допомога.

Всього за добу 13 серпня окупанти завдали 99 ударів по 24 населених пунктах Запорізької області.

Як повідомляє начальник Запорізької обласної військової адміністрації, голова ЗОДА Юрій Малашко, 7 ворожих БПЛА атакували Гуляйполе, Залізничне, Червоне, Чарівне, Новодарівку та Малі Щербаки. 5 ударів з РСЗВ прийшлися по Новодарівці, Степногірську, Кам'янському й Павлівці, 3 ракетні удари - по Степному (зруйновані два будинки), а також авіаційний удар по П'ятихатках.

За минулу добу військові рф здійснили 83 артилерійських обстріли по території Гуляйполя, Залізничного, Новоандріївки, Оріхова, Новодарівки, Малинівки, Левадного, Малої Токмачки, Чарівного, Червоного, Ольгівського, Верхньої Терси, Білогір'я, Степногірська, Кам'янського, Малих Щербаків, П'ятихаток, Лобкового, Степового й Плавнів.

Внаслідок ворожих атак знову постраждали будинки та інші мирні об’єкти у Пологівському, Василівському та Запорізькому районах.

Надійшло 15 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури.

За інформацією пресслужби ГУ ДСНС в Запорізькій області, ворог обстріляв Степне близько 2 годин ночі.

"Внаслідок обстрілу на територіях двох домоволодінь повністю зруйновано два житлові будинки, пошкоджено два будинки та у сусідніх повилітали вікна і шибки. Врятовано троє людей, на жаль, двоє загинуло.

Надзвичайники проводили пошуково-рятувальні роботи на місцях ударів та діставали з-під завалів постраждалих. Від ГУ ДСНС залучалось 30 чоловік особового складу та 6 одиниць техніки", - говориться у повідомленні надзвичайників.




Схожі новини: