Черговий жах в Мелітополі: загарбники рф годують немовлят шкідливим продуктом

Переглядів: 603

7 серпня 2023 15:00

Черговий жах в Мелітополі: загарбники рф годують немовлят шкідливим продуктом фото

В тимчасово окупованому Мелітополі російські загарбники почали годувати немовлят небезпечним продуктом.

Оскільки окупанти привласнили Мелітопольський молокозавод, вони вирішили розширить асортимент, для піару завод навіть відвідав черговий рашистський чиновник – віце-прем'єр-міністра промисловості та торгівлі Денис Мантуров. Саме йому прийшло в голову налагодити тут випуск дитячого харчування.

Про це в своєму тг-каналі пише колаборант Андрій Сігута.

Але найголовніше: з чого окупанти вироблятимуть дитяче харчування, ні віце-прем'єр-міністра, ні місцевий зрадник уточнити не піднапряглися. У місцевих жителів рішення про виробництво харчування для малюків викликало жах, оскільки до цього окупанти пропонували людям купляти сир та сметану з дуже неприємним запахом та смаком.

По суті, російські окупанти довели до упаду торговельну марку «Молочна річка», яку любили мелітопольці, замість нормального продукту пропонують щось незрозуміле, невідомо за якими стандартами приготоване.

Мелітопольці обурені новиною, бо не розуміють, з чого окупанти вироблятимуть дитяче харчування. Точніше, якраз дуже добре розуміють. У коментарях до новини жителі Мелітопольщини ставлять окупаційній владі логічні питання, як окупанти випускатимуть дитяче харчування з огляду на те, що поголів'я корів у регіоні різко скоротилося?

Відповідь є: на росії вже давно придумано з чого робити дитяче харчування та молочну продукцію в цілому, навіть через брак корів. Доведений факт - росія закуповує пальмову олію більше, ніж молока. Імпорт пальмової олії продовжує впевнене зростання. Йому не завадив ні впав курс рубля, ні споживчий попит, що скорочується.

Масштаби поставок пальмової олії в росії - це більше 76% від обсягу імпорту всієї олійно-жирової продукції, включаючи соняшникові та оливкові олії, тваринні олії та жири, маргарини, гліцерини та іншу продукцію цієї товарної групи.

Зверніть увагу, ввезення пальмової олії, яка використовується в технічних цілях, невелика – трохи більше 1%. Решта обсягу йде потреби харчової промисловості. З точки зору фальсифікації саме молочну продукцію підробляють найчастіше. Вона часто відповідає стандартам, її склад відповідає фактичному змісту, а замість молочного жиру використовуються рослинні жири. Отже, ніяке зниження поголів'я корів не зупинить окупантів перед розширенням асортименту.

І вищезгаданий сир із запахом "села", цілком можливо скоро для мелітопольців стане на диво. Ну а виробництво дитячого харчування, яке анонсував черговий непроханий гість Мелітополя, однозначно поставить під загрозу здоров'я українських малюків. Ставити експерименти на чужих дітях - зовсім не шкода.




Схожі новини: