В Полтаві вибух у багатоповерхівці, є постраждалі, - ФОТОЗВІТ, ПОДРОБИЦІ

Переглядів: 633

7 серпня 2023 12:30

В Полтаві вибух у багатоповерхівці, є постраждалі, - ФОТОЗВІТ, ПОДРОБИЦІ фото

Як повідомили у МВС, вчора, 6 серпня, о 22.15 в Полтаві стався вибух у багатоповерхівці, постраждали троє людей.

Відомо, що вибухнуло на третьому поверсі будинку, повідомляє ДСНС.

Пошкоджено перекриття між 2, 3 та 4 поверхами, а також міжкімнатні перегородки у квартирі, де стався інцидент. Троє людей отримали травми, двох із них госпіталізували.

Також рятувальники евакуювали з дому 7 людей, включаючи двох осіб із інвалідністю. Ліквідацію наслідків вибуху завершено, зараз поліція з'ясовує причини вибуху. За попередніми даними, міг вибухнути газ.

Зараз поліція встановлює обставини вибуху у багатоквартирному будинку.

Відомо, що:

  • Мешканців будинку, де стався вибух, евакуювали. У ході проведення першочергових слідчих дій встановлено, що між двома квартирами на третьому поверсі вибухнув туристичний газовий балон, об’ємом близько 8 літрів.
  • Внаслідок вибуху тілесні ушкодження отримав 73-річний власник газового балона, його 72-річна дружина та їх 44-річний сусід. Потерпілих з опіками різного ступеню та травмами медики госпіталізували до лікарні. Також встановлено, що внаслідок вибуху серйозно пошкоджено декілька квартир житлового будинку.
  • Слідчим поліції розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, якщо воно спричинило виникнення пожежі або аварії, якою заподіяно шкоду здоров’ю людей або майнову шкоду у великому розмірі) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.



Схожі новини: