Овнам – пощастить, Тільців чекає удача: гороскоп на неділю, 6 серпня

Переглядів: 710

6 серпня 2023 06:00

Овнам – пощастить, Тільців чекає удача: гороскоп на неділю, 6 серпня фото

Астропрогноз для усіх знаків зодіаку.

Овен

Гроші: Овнам щастить у творчості та мистецтві.

Кар'єра: Робота з людьми та компроміси щодо цінностей та ресурсів є актуальною темою. Овни люблять керувати, але сьогодні і наступного тижня мова йде про командну роботу і створення чогось разом з іншими.

Здоров'я: Кожна людина має право на свій унікальний досвід життя на цій планеті, і прагнення в цьому році виразити себе і знайти спільну мову зі своїм основним призначенням і цілями є надзвичайно потужним.

Телець

Гроші: Удача супроводжує, коли ви будуєте плани в таємниці.

Кар'єра: Робота на задньому плані без негайного визнання або допомога колезі в завершенні проекту може мати довгострокову кармічну винагороду.

Здоров'я: Якщо вчора ви були схильні до надмірностей, то сьогодні ви повернулися на круги своя і дотримуєтеся більш помірного підходу. Тельці, ви коли-небудь помічали, що їжа, до якої ви тягнетеся, коли втомилися, насправді робить вас ще більш втомленими?

Близнюки

Гроші: Вашими щасливими числами будуть 89, 9, 19 і 74. Слід очікувати фінансової удачі.

Кар'єра: У фінансовому плані ви сьогодні не відчуваєте занепокоєння. Гроші продовжують надходити. Що стосується роботи, то постарайтеся розширити сферу своєї діяльності і дізнатися більше нового.

Здоров'я: Знаки, у яких раніше були проблеми з вживанням алкоголю, сьогодні можуть проявляти деякі ознаки хвороби. Не страждайте мовчки, а зверніться до лікаря.

Рак

Гроші: Сьогоднішній день може принести вам, здавалося б, випадкові удачі. Можливо, вам пощастить більше, якщо ви одягнете щось зелене.

Кар'єр: Інвестиції в антикваріат і коштовності принесуть прибуток і процвітання.

Здоров'я: Здоров'я буде залишатися в порядку, незважаючи на напружений графік роботи.

Лев

Гроші: Вашими щасливими числами будуть 4, 5, 38 і 19. Можливо, в кінці дня вам навіть буде супроводжувати фінансова удача.

Кар'єра: Прийшов час зайнятися справами більш продуктивно. Складіть список пріоритетів і дотримуйтесь його. Можливо, ви отримаєте слушну пораду від свого начальника.

Здоров'я: У душевному плані ви дійсно відчуваєте себе добре і благословенно. Слабким місцем сьогодні є шлунок, тому, якщо ви вирішите випити спиртного або побалувати себе жирною їжею, будьте помірні.

Діва

Гроші: Везіння не обов'язково означає, що все йде правильно, але все йде так, як треба.

Кар'єра: Цього місяця у вас можуть виникнути труднощі з фінансами через велику кількість подій. Наполегливо працюйте і намагайтеся якнайкраще розпоряджатися бюджетом до наступної зарплати.

Здоров'я: На цьому тижні не вибивайтеся з сил. Робіть те, що корисно для вашого тіла та психіки.

Терези

Гроші: В цілому, сьогодні вам супроводжує помірна фінансова удача. Не вкладайте гроші на фондовий ринок.

Кар'єра: Ви дуже багато працювали, і ця робота, безумовно, приносить свої плоди. Юпітер сьогодні трохи "дикий", тому вам буде трохи складніше втриматися від необдуманих витрат.

Здоров'я: Ви відчуваєте головний біль протягом дня, якщо не забезпечуєте себе достатньою кількістю води. Спробуйте зменшити споживання натрію.

Скорпіон

Гроші: Ваша планета-управитель сьогодні прикриває вас. Інвестиції на фондовий ринок можуть принести більший фінансовий прибуток.

Кар'єра: Якщо говорити про вашу роботу, то сьогодні є деякі моменти, які не дають спокою вашому начальству. Попрацюйте над цим. У фінансовому плані протягом дня будуть спостерігатися злети і падіння.

Здоров'я: Незважаючи на те, що зі здоров'ям у вас все в порядку, вам необхідно почати приймати більш здорові рішення. Якщо ви курите, то сьогодні хороший день для того, щоб подумати про те, щоб кинути палити.

Стрілець

Гроші: Будьте мудрими до людей, які намагаються продати вам помилкові обіцянки.

Кар'єра: Напружений робочий день може змусити вас поставити під сумнів своє поточне становище та зарплату. Якщо це турбує Вас вже давно, організуйте зустріч з начальством.

Здоров'я: Ви - те, що ви їсте. Не забувайте про це.

Козеріг

Гроші: Число 24 буде випромінювати для вас сьогодні хорошу енергію і удачу. Не грайте в азартні ігри з великими сумами грошей.

Кар'єра: Безробітні знаки можуть отримати дзвінок від роботодавця. Працюючим знакам сьогодні необхідно активізувати свою діяльність. Ваш начальник спостерігає за вами, постарайтеся викластися на роботі по максимуму.

Здоров'я: Ви не зовсім правильно харчувалися і починаєте відчувати наслідки цього. Сьогодні ви будете схильні до спалахів захворювань.

Водолій

Гроші: Перебування поруч з дуже щасливим Левом принесе вам сьогодні багато удачі. Купіть лотерейний білет!

Кар'єра: Вашому начальству і колегам подобається, що Ви енергійні і оптимістичні і здатні підняти настрій будь-якій людині. Скорпіон буде дратувати вас на роботі, але не дозволяйте йому доводити вас до сказу.

Здоров'я: Ваше здоров'я прекрасне, але воно могло б бути ще кращим, якби ви намагалися зменшити споживання переробленої їжі. Це буде набагато краще для вашої шкіри та здоров'я в цілому.

Риби

Гроші: Числа 87, 50, 8 і 17 будуть випромінювати для вас сьогодні хорошу енергію і удачу. Можливо, сьогодні Вам буде супроводжувати фінансова удача.

Кар'єр: Сьогодні у вас не буде фінансових проблем. Знаки риб, які мають труднощі з працевлаштуванням, нарешті отримають чудову можливість зробити кар'єру! Покажіть себе з кращого боку на співбесіді.

Здоров'я: Ваше слабке місце-шлунок. Можливо, надлишок солі призводить до здуття живота і розладу шлунка. Буде краще, якщо ви скоротите споживання солі і газованих напоїв.




Схожі новини: