Мереживний бюстгальтер, весільний букет та зачіска: важливі дрібниці для весілля

Переглядів: 443

3 серпня 2023 15:10

Мереживний бюстгальтер, весільний букет та зачіска: важливі дрібниці для весілля фото

В шаленому темпі та безлічі завдань в організації та проведенні власного весілля дуже легко забути за, на перший погляд, дрібні справи, які у висновку стають найголовнішими у вашому святі. Незалежно від розмаху запланованого свята, кількості гостей та місця проведення є нюанси, які й роблять весілля тим самим Незабутнім Днем для вас на все життя. Тому саме на них акцентуємо додаткову увагу в підготовці до святкування одруження.

Весільний букет молодої

Раніше існували певні рамки, нав’язані традиціями, що букетик в руках обов’язково мав містити троянди, у вигляді монокультури або в оточенні інших квітів. Останнім часом тренд змінився і класикою в питанні весільного букета залишається лише його основа – довга ручка для зручного утримування нареченою в руках. 

Величезний вибір букетів квітів можна переглянути тут: https://flores-shop.com.ua/uk/. Окрім базових класичних композицій, весільний набір може мати вигляд:

  • букету із сукулентів,

  • композиції з троянд з зеленою масою листя;

  • набір квітів в морській тематиці відповідних кольорів;

  • оформлення в стилі шеббі-шик тощо.

Часто наречені обирають колір букета під загальний образ, поєднуючи кольори квітів з відтінком пончо при одруженні в прохолодну погоду або кольором помади за умови яскравих відтінків.

Спокусливий комплект з бюстгальтером чи пеньюар?

Не менш складним і важливим вибором є одяг для першої шлюбної ночі. Що обрати: напівпрозору нічну сорочку з білим мереживом і віддати шану традиціям українських весіль чи підібрати спокусливий бюстгальтер фасону балконет з романтичними трусиками бразиліана і мереживним поясом для панчіх? Вибір за вами, проте не забувайте, що наряд повинен вас прикрасити та підкреслити кращі сторони вашої фігури і вигинів тіла.

До прикладу, для власниць пишних форм та зайвих складочок в області талії можна додати до образу декоративний корсет з мереживною обробкою. Тим самим ви додасте образу романтичності й при цьому підкреслите лінію талії. Для власниць непропорційної фігури (заширокі плечі або стегна) можна балансувати пропорції за допомогою об’ємного мережива та воланів, які часто присутні в фасонах білизни для першої шлюбної ночі.

Зачіска, взуття та власне сукня

Весілля – це ваш день, в якому все має бути саме так, як ви бажаєте. Жодна забута дрібничка не повинна зіпсувати свято або навіть кинути тінь на ваш настрій. Заздалегідь запишіться в салон краси на всі косметичні процедури та створіть запис на укладку волосся під фату (до речі, її часто забувають взяти з собою до майстра з зачісок). Якщо весільне взуття нове, походіть в ньому декілька вечорів по квартирі, щоб точно упевнитися, що розмір ваш і не буде проблем на весіллі з натираннями ніг.

Одягніть вдома весільну сукню разом із взуттям і подивіться загальну довжину подолу виробу. Взуття повинно бути цілком закрите спідницею без руху, а під час ходьби мають виглядати лише носок туфель. Якщо ж ви обрали коротке весільне плаття, не забудьте придбати панчохи або колготки, навіть якщо весілля в спеку. Можна обрати панчохи в 10 ден виключно для декоративного вигляду ваших ніжок на фото і відео.

Щоб точно нічого не забути, запишіть перелік деталей, в тому числі найдрібніших моментів, які потрібно зробити або проконтролювати й тоді ваше весілля пройде без жодних проблем, а свято запам'ятається як краща подія вашого життя.




Схожі новини: