У ніч проти 2 серпня ворожа росія атакувала Одесу та Київ: подробиці

Переглядів: 469

2 серпня 2023 08:48

У ніч проти 2 серпня ворожа росія атакувала Одесу та Київ: подробиці фото

Цієї ночі безпілотники рф нанесли удари по Київський та Одеський областях, спрацювали сили протиповітряної оборони.

У Києві під час повітряної тривоги лунали вибухи - у місті та в області працювали  підрозділи протиповітряної оборони.

«Зафіксовано рух ворожих БпЛА! У регіоні працюють сили ППО. Дотримуйтеся інформаційної гігієни – не фотографуйте та не знімайте роботу наших захисників. Не нехтуйте правилами безпеки, залишайтеся в укриттях до закінчення повітряної тривоги», - підкреслили у Київській ОВА.

Було зафіксовано падіння уламків у Соломʼянському і Святошинському районах.

Мер столиці повідомив, що внаслідок падіння уламків у Солом’янському районі є пошкодження нежитлового приміщення, а у Святошинському районі горить дерево.

За даними очільника КМВА у Солом'янському та Святошинському районах зафіксовано пошкодження нежитлових приміщень. Є загоряння. Інформації щодо потерпілих наразі немає.

Мер додав, що ексктрені служби отримали повідомлення про вибух у Голосіївському районі столиці.

Також цієї ночі держава-терористка рф ударними дронами атакувала об'єкти портової та промислової інфраструктури на Одещині, там виникли пожежі. За попередньою інформацією обійшлося без постраждалих.

Про це повідомив голова військової адміністрації Олег Кіпер.

«Внаслідок атаки на об'єктах портової та промислової інфраструктури регіону виниклі пожежі, пошкоджено елеватор. На місці працюють всі відповідні служби. Станом на 05:30 даних про постраждалих не надходило. Остаточні дані та результати бойової роботи будуть від військового командування», – написав Кіпер.

 

 




Схожі новини: