Видалення татуажу брів лазером

Переглядів: 525

1 серпня 2023 14:30

Видалення татуажу брів лазером фото

Якщо ви бажаете швидко та ефективно видалити старий татуаж на бовах, губах, можна записатися на сучасну процедуру видалення татуажу брів лазером.

Q-switch лазер може видалити:

  • перманент;
  • татуаж, стійких малюнків, які втратили відтінки, форму або вийшли із моди.

У клініці Слім у Києві працюють лікарі-косметологи, спеціалізація яких полягає у лазерній методиці.

Особливість послуги лазерного видалення татуажу брів https://slim.ua/uk/permanentnyy-makiyazh-kiev/vidalennya-permanentnogo-makiyazhu 

Наші спеціалісти використовують у своїй роботі Пікосекундний неодимовий лазер Fotona. Він діє на шкіру дбайливо та нетравматично. Саме за допомогою такого обладнання можна провести процедуру видалення татуажу брів, тому запишіться на консультацію у Києві і дізнайтеся, скільки вам потрібно зробити сеансів, і яка буде їх вартість.

Фахівці приберуть будь-який колір пігменту, причому зростання природних волосків при цьому не порушиться. Сеанс лазерного видалення займає від 10 до 15 хвилин. Це дуже безпечно для волосяних цибулин. За рахунок високого ступеня генерації променів ми гарантуємо ефект виведення барвника.

Після сеансу видалення перманенту ви матимете відновний період тривалістю близько 2-3 днів. Також обов'язковою умовою є дотримання часу перерви між сеансами. Він триває місяць. Ваша шкіра залишиться без опіків та пошкоджень. Пігмент значно зблід уже після першого сеансу, а повністю відбудеться його розпад через кілька відвідувань.

Досвідчені лікарі працюють на інноваційному лазері Fotona, яке впливає виключно на фарбу, руйнуючи її на мікрочастинки, які потім поступово виведуть із організму.

До того ж завдяки такій лазерній методиці ви зможете:

  1. Вивести старий татуаж.
  2. Відкоригувати невдалу форму.
  3. Провести корекцію відтінку перманенту брів.

Цілком ефект від видалення татуажу брів проявиться через місяць, так пишуть і у своїх відгуках наші вдячні клієнти. Показання та протипоказання до видалення татуажу брів Ми проводимо таку процедуру, коли клієнти до нас звертаються:

  • зі застарілим чи невдалим перманентним макіяжем;
  • розмитим контуром малюнка.

Записуйтесь до на консультацію, щоб дізнатися остаточну ціну, а також ознайомитися з акціями не тільки на видалення татуажу брів!




Схожі новини: