Атаковані регіони та наслідки: як пройшла минула доба

Переглядів: 380

1 серпня 2023 09:09

Атаковані регіони та наслідки: як пройшла минула доба фото

Минула доба в мирних містах знову пройшла під обстрілами. Ударів зазнали наступні області.

Запорізька область

Протягом минулої доби, 31 липня, російські військові обстріляли 24 населені пункти Запорізької області. Постраждалих немає.

Про це сьогодні, 1 серпня, повідомили в Запорізькій ОВА з посиланням на інформацію Національної поліції.

Загалом армія РФ 86 разів обстріляла міста та села Запорізької області:

БПЛА застосувала по селах Новояковлівка, Павлівка та Малинівка; 6 разів обстріляла з РСЗВ Новодарівку, Темирівку та Левадне; 75 разів застосувала артилерію по території Гуляйполя, Оріхова, Залізничного, Новоандріївки, Новодарівки, Гуляйпільського, Ольгівського, Малої Токмачки, Чарівного, Червоного, Малинівки, Білогір'я, Левадного, Степногірська, Кам'янського, Степового та Малих Щербаків.

Херсонська область

31 липня 2023 року російська армія 51 раз атакувала Херсонську область. По області випустили 260 снарядів, по Херсону - 61 снаряд.

Про це йдеться в Telegram голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна.

У дописі вказано, що снаряди РФ поцілили у житлові квартали, адміністративну будівлю та навчальний заклад у Херсонському районі. Також влучили по території підприємства у Бериславському районі.

Внаслідок атаки російських військ загинуло чотири людини, 18 - поранені, в тому числі дитина, повідомив голова ОВА.

Харківська область

Харкові внаслідок влучання російської ракети зруйноване складське приміщення у Новобаварському районі міста, поранено одну людину.

Про це повідомляє повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

За його словами, сьогодні, 31 липня, близько 00:00 російські окупанти здійснили запуск по регіону декількох ракети типу С-300 з території Бєлгородської області. У Харкові, зокрема, влучання було по території Новобаварського району, а саме по складських приміщеннях одного з комерційних підприємств. На місці тілесні ушкодження отримав один чоловік, який знаходився неподалік епіцентру вибуху. Також на місці відбулася пожежа площею 200 кв.м.

Донецька область

Протягом 31 липня від обстрілів з боку російської армії на Донеччині загинули двоє людей у Зоряному, ще троє жителів області отримали поранення.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

За його даними, поранені жителі у Торецьку, Зоряному та Костянтинівці.




Схожі новини: