Атака безпілотників на москву: у ГУР України дали пораду росіянам

Переглядів: 621

31 липня 2023 16:55

Атака безпілотників на москву: у ГУР України дали пораду росіянам фото

Андрій Юсов, який є представником ГУР, зауважив, що в москві могли б здогадатися, ідучи війною на незалежну, суверенну державу, що у відповідь теж отримають удари по своїм містам.

30 липня була атака дронами на москву, і росіяни повинні зрозуміти, що це – їх нова реальність, у якій їм жити.

Юсов додав, що саме путін винен у «прильоті» на столицю росії.

"Головний винуватець і цих, і інших інцидентів і на території Москви, і на території у цілому так званої РФ, і на окупованих територіях – це, звичайно, режим Путіна, безпосередньо російський диктатор, його оточення, яке ухвалило і реалізувало рішення про напад на Україну", – сказав Юсов, додавши, що, коли Росія починала війну проти України, то мала розуміти, що бойові дії перенесуться на її територію.

"Це норма і нова реальність, до яких росіяни повинні звикати. Бізнес у РФ має розуміти, що злочини Кремля приводять у глухий кут не тільки режим Путіна, а й усю країну. Навіть жителі Москви розуміють, що нічого не йде за планом", – повідомив представник ГУР.

Він також звернув увагу, що атака на Москву – дуже чутливий момент для Путіна. Кремль намагається замовчати наліт безпілотників, щоб не розчарувати москвичів: "Вони бояться настроїв усередині самої Москви".




Схожі новини: