Ситуація за минулу добу: ворог обстріляв мирні райони

Переглядів: 335

31 липня 2023 11:50

Ситуація за минулу добу: ворог обстріляв мирні райони фото

Ворог продовжує свій жорстокий терор проти мирних жителів. Детальнішу інформацію про постраждалі регіони наводимо нижче.

Харківська область

Протягом минулої доби ворожа армія продовжувала обстрілювати територію Харківської області. За оперативною інформацією Генштабу ЗСУ на ранок 31 липня та на вечір 30 липня, на Слобожанському напрямку зафіксовано обстріли населених пунктів Ветеринарне, Козача Лопань (Харківський район), Вовчанськ і Бударки (Чугуївський район).

На Куп’янському напрямку противник обстріляв райони населених пунктів Фиголівка, Новомлинськ, Западне, Кіндрашівка, Куп’янськ та Кислівка (Куп'янський район).

Запорізька область

Минулої доби, 30 липня, загарбники завдали 78 ударів по території Запорізької області, поранений чоловік. Про це у Телеграмі повідомив начальник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

"78 ударів по 20 населених пунктах: ворог продовжує гатити по Запорізькій області", - написав він.

Херсонська область

Упродовж 30 липня армія РФ з мінометів, артилерії, "Градів", танків та  БпЛА 68 разів обстріляла Херсонську область. Випустила по її території 358 снарядів, по Херсону - 36.

Про це в Telegram повідомив голова ОВА Олександр Прокудін.

Снаряди влучили у житлові квартали, територію та споруди заводу в обласному центрі. Поранені п'ятеро людей, йдеться в повідомленні.

Донецька область

Протягом 30 липня від обстрілів з боку російської армії на Донеччині загинула одна людина у Предтечиному, ще семеро жителів області отримали поранення.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

За його даними, поранені двоє жителів у Торецьку та п'ятеро у Костянтинівці.




Схожі новини: