Гатили по житловим будинкам: як пройшла доба в Україні під російським терором

Переглядів: 391

28 липня 2023 10:26

Гатили по житловим будинкам: як пройшла доба в Україні під російським терором фото

За минулу добу ворог здійснив обстріли областей України, які щодня потерпають від терору.

Запорізька область

Ввечері 27 липня ворог вдарив ракетами по місту Запоріжжя, а також вдарив з РСЗВ по Степовому. Інформація про постраждалих не надходила", – розповів Малашко.

В результаті обстрілів військовими РФ пошкодження зазнали 24 будівлі, серед яких об’єкти інфраструктури та житлові будинки.

Херсонська область 

Упродовж 27 липня російська армія з мінометів, артилерії, РСЗВ, авіації та безпілотників 28 разів обстріляла територію Херсонської області. Випустила по ній 181 снаряд, по Херсону - 35, повідомив в Telegram керівник ОВА Олександр Прокудін.

Харківська область

Окупаційні війська РФ вдень 24 липня обстріляли населені пункти Куп'янського району Харківської області, внаслідок чого поранень зазнали четверо людей, серед них – дитина.  

Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

Внаслідок російського обстрілу села Піщане поранення отримали 12-річний хлопчик та дві жінки – 31 та 48 років. За даними медиків, стан усіх постраждалих легкий. 

Також росіяни обстріляли селище Дворічна, поранень зазнав 60-річний чоловік. Його ушпиталили з осколковими пораненнями грудної клітини та ноги.

Донецька область

Протягом 27 липня від обстрілів з боку російської армії на Донеччині загинула одна людина в Авдіївці, ще троє жителів області отримали поранення.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

За його даними, поранені двоє жителів в Авдіївці та одна людина в Дружківському.




Схожі новини: