Бердянського нардепа від ОПЗЖ Пономарьова відправили у СІЗО

Переглядів: 440

25 липня 2023 19:24

Бердянського нардепа від ОПЗЖ Пономарьова відправили у СІЗО фото

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід підозрюваному в державній зраді народному депутату від забороненої ОПЗЖ Олександру Пономарьову.

Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

"За клопотанням прокурорів Офісу генпрокурора Печерський районний суд обрав народному депутату VII, VIII, IX скликань від забороненої політичної партії "ОПЗЖ" запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави. Раніше генеральний прокурор підписав йому повідомлення про підозру у державній зраді (ч. 1 ст. 111 КК України)", – зазначено в повідомленні.

Зазначимо, що суд задовольнив повністю клопотання прокуратури. Запобіжний захід нардепу обирали протягом двох днів, суд відбувався у закритому режимі. 

Нагадаємо, в понеділок, 24 липня, Служба безпеки і Державне бюро розслідувань викрили на співпраці з рф чинного народного депутата України від забороненої проросійської партії «ОПЗЖ». Відомо, що під час повномасштабного вторгнення рф цей депутат, знаходячись на ТОТ Запорізької області, добровільно пішов на співпрацю з рашистами.

Але, як писали «МВ», Олександр Пономарьов відкидає звинувачення і навіть визнає, що "росія - ворог". Таке зізнання від нього почули столичні журналісти. 




Схожі новини: