У Мелітопольському районі черговий керівник-варяг з росії

Переглядів: 376

25 липня 2023 09:20

У Мелітопольському районі черговий керівник-варяг з росії фото
Ігоря Гагарінова послали "координувати" роботу у Веселівському районі

На окупованій частині Запорізької області фейкова влада оновлюється за рахунок посадовців з росії. Черговий прибув "піднімати" Веселівський район.

З початку нового робочого тижня у Веселівському районі (до війни входив до Мелітопольського району, але з початком окупації влада повернула старий адміністративний поділ - авт.) новий керівник - його тепер очолює росіянин Ігор Гагарінов. З російських медіа відомо, що цей посадовець останні роки працював в адміністрації Кирово-Чепецька. 

"Кіровська область надає постійну допомогу у відновленні соціально значущих об'єктів цього району [Веселівського], спрямовує гуманітарну та іншу допомогу. Для її координації потрібна постійна присутність представників регіону", - таке пояснення перекиданню "цінного кадру" в Україну надали в росії.

Але скоріш за все російському керівництву важливо контролювати в тому числі і фінансові потоки на захоплених територіях. Наразі і в інших районах вже відбулась зміна керівництва, місцевих колаборантів, які зробили брудну роботу, замінили на росіян. Наприклад, Якимівкою замість Максима Зубарева керує Юлія Губанова. 




Схожі новини: