До запорізької місцевої влади звернулися мешканці зруйнованого росією багатоповерхового будинку №8 на вул. Зестафонській - ВІДЕО

Переглядів: 2517

24 липня 2023 17:32

До запорізької місцевої влади звернулися мешканці зруйнованого росією багатоповерхового будинку №8 на вул. Зестафонській - ВІДЕО фото

Росія нанесла страшний удар по будинку в Запоріжжі, на Зестафонській, 8. З тих пір пройшло немало часу, а от дій, підтримки та грошей від влади Запоріжжя немає – керуючих містом не цікавить як, де, на які кошти живуть та лікуються постраждалі від ворожих ракет люди.

Бездіяльність та байдужість влади Запоріжжя змусила людей записати пряме відеозверення до Куртєва – так постраждалим доводиться нагадувати про себе.

Зі слів людей, які проживали в зруйнованому будинку, про виділення грошей вони знають тільки зі слів посадовців, жодного підтвердження допомоги немає. І це не дивлячись на те, що влада міста Запоріжжя казала, що будуть приймати рішення виключно орієнтуючись на бажання людей, комунікація з людьми відсутня, - стверджують постраждалі.

І підтвердженням цього є вимушене відеозвернення до т. в.о. мера Анатолія Куртєва.

Бажання людей - жити в іншому місці.

Власники зруйнованих квартир пропонують не витрачати майже 300 млн грн на їх будинок, а надати сертифікати на придбання житла в іншому місці, або навіть місті.

Це буде швидше і дешевше. Деякі мешканці вже не дочекались і померли.

 

 




Схожі новини: