У москві запобігли спробі атаки українських БПЛА по нежитлових будівлях

Переглядів: 548

24 липня 2023 09:08

У москві запобігли спробі атаки українських БПЛА по нежитлових будівлях фото

Зупинено спробу двох БПЛА ЗСУ атакувати об'єкти в москві, постраждалих немає.

Про це повідомили в Міноборони рф.

Україна спробувала здійснити терористичну атаку по об'єктах у Москві двома безпілотниками, обидва знищені РЕБ, постраждалих немає.

"Вранці 24 липня припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку двома безпілотними літальними апаратами по об'єктах на території міста москви. Засобами радіоелектронної боротьби два українські БПЛА були пригнічені і зазнали аварії", - сказали у відомстві. Постраждалих внаслідок спроби атаки немає.

Раніше мер москви Сергій Собянін повідомив, що близько четвертої години ранку безпілотники завдали ударів по двох нежитлових будинках, серйозних руйнувань і постраждалих немає. Столичний дептранс повідомив про перекриття руху на Комсомольському проспекті та проспекті Лихачова.

Відомо, що біля будівлі "Леруа Мерлен" на проспекті Лихачова, 15 видно машини швидкої допомоги, поліції та пожежні машини. Під'їхав і автомобіль ФСБ.

Це не перша спроба Київського режиму провести атаку безпілотниками по москв, каже міноборони рфі. Так, 4 липня у столичному регіоні збили п'ять дронів: два БПЛА ліквідували в районі селища Валуєво, вони впали в чистому полі, ще один - у районі Кубинки.

Крім того, два дрони система ППО збила в новій москві. Медичну допомогу надали 12 жителям Криму після атаки безпілотника.




Схожі новини: