Проведено успішну операцію в окупованому Криму, - Буданов

Переглядів: 862

19 липня 2023 12:11

Проведено успішну операцію в окупованому Криму, - Буданов фото

Керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов прокоментував пожежу на військовому полігоні в Кіровському районі Криму.

За його словами, вибух російського складу з боєприпасами - це спільна робота ГУР і ЗСУ.

Керівник української розвідки також наголосив, що ворог приховує масштаби завданих збитків і кількість втрат у живій силі, та подякував українським патріотам на півострові.

«Ворог приховує масштаби завданих збитків і кількість втрат у живій силі. Спасибі українським патріотам у Криму за додаткові докладні відомості», – написав він в Телеграм.

Буданов також відзначив, що для тих українців, хто в силу обставин залишився на окупованих територіях або був примусово переселений на територію рф, працює бот зворотного зв’язку @guruabot.

Нагадаємо, сьогодні вночі у Кіровському районі півострова біля села Кринички виникла пожежа на Старокримському полігоні – там 5 годин відбувалась детонація боєприпасів. За даними телеграм-каналів, причиною вибухів стали три «прильоти».

Представник окупаційної влади Криму сергєй аксьонов повідомив, що з прилеглих населених пунктів евакуйовано близько 2000 осіб, «постраждалих немає».

 

 

 




Схожі новини: