Мешканці Якимівки потерпають від свавілля окупантів: у селищі обкрадають будинки місцевих

Переглядів: 606

19 липня 2023 07:30

Мешканці Якимівки потерпають від свавілля окупантів: у селищі обкрадають будинки місцевих фото
Росіяни давно відзначились жадібністю, крадуть все, що трапляє до рук

У соціальних мережах мешканці Якимівки, що розташована в 26 км від Мелітополя, скаржаться на російських військових. За допомогою колаборантів вони дізнаються про вільні помешкання, заселяються в них, а потім грабують. Окупаційна влада нічого не може вдіяти.

"Місцеві квартальні все їм розказують, де який будинок пустує, потім орки одразу туди заселяються, після того як заселилися, вони одразу починають виносити все з будинку (побутова техніка, одяг та інші речі). Звернення в місцеву комендатуру та поліцію результату не дає. Сил немає терпіти це беззаконня. Ми все життя працювали, будували будинок, старалися щось купити в будинок, і зараз ці вояки все звідти виносять, ну невже у них вдома в Росії немає таких речей? Чому вони грабують наші будинки і все відсилають на Росію? (Бачила як на пошті таврії солдати відсилають крадену техніку на Крим та Краснодар). Я вже не знаю куди звертатися", - таке звернення опубліковане в одному з Тг-каналів від імені мешканців вулиці Калініна, Щорса, Кірова.

Схожа ситуація спостерігається і в навколишніх селах. Люди повідомляють, що окупанти, користуються послугами логістичного оператора та відправляють награбоване до Криму і в Краснодарський край.

.




Схожі новини: