У Мелітополі через аварію осиротіла маленька дитина, - ПОДРОБИЦІ

Переглядів: 439

18 липня 2023 07:03

У Мелітополі через аварію осиротіла маленька дитина, - ПОДРОБИЦІ фото

Аварія, що сталася на вихідних у Мелітополі, лишила без мами немовля. Рідні загиблої жінки просять про допомогу. 

У повідомленні окупаційних ЗМІ про аварію було мінімум інформації. Лише зазначалось, що водій легковика проїхав на червоне світло і збив двох людей. Від отриманих травм 21-річна жінка загинула, а 15-річний хлопець потрапив до лікарні. Як виявилось, жертви дорожньо-транспортної пригоди - родичі. 

"П'яна дівчиина за кермом автівки на пішоходному переході збила мою 21-річну сестру та брата, коли вони переходили дорогу на зелене світло, як належить за всіма правила дорожнього руху, - написала місцева мешканка. - Брат з переломами, але живий. Сестра загинула. Ця тв..ь пронеслась і навіть не зупинилась. У моєї сестри лишилась 7-місячна донька". 

Мелітопольські медіа розкрили особу водійки, яка спричинила аварію. За даними журналістів, це Юлія - мешканка села Семенівка Мелітопольського району. Вона була помічена у тісних стосунках з окупантами, а також у вживання алкоголю, наркотиків та кермуванні автівкою у стані сп'яніння. Навряд чи така людина буде справедливо покарана, тим паче, що у Мелітополі випадки, коли військові влаштовують ДТП, не поодинокі, напевно, що і справа відносно їх прихильниці також буде закрита. 




Схожі новини: