Зволоження обличчя та тіла: чому потрібне та як вибрати засіб?

Переглядів: 438

12 липня 2023 17:00

Зволоження обличчя та тіла: чому потрібне та як вибрати засіб? фото

Зволоження шкіри обличчя та тіла — важливий щоденний ритуал для кожної людини. Лише за умови дотримання питного режиму та щоденного регулярного використання доглядових засобів шкіра буде ніжною, сяючою та пружною. Для догляду за обличчям та тілом ідеально підійде зволожувальне молочко CeraVe — універсальний засіб для всієї сім’ї з безпечним та натуральним складом.

Важливість зволоження шкіри обличчя та тіла

Переоцінити важливість зволоження шкіри обличчя та тіла неможливо. Правильно підібраний засіб:

  • ефективно бореться з передчасними віковими змінами завдяки збереженню вологи в клітинах (робить наявні зморшки менш вираженими та попереджає появу нових);
  • сприяє відновленню та збереженню захисного бар'єра шкіри;
  • підтримує м'якість, гладкість, сяяння шкіри обличчя та тіла.

Зволожувальний догляд за шкірою потрібен усім у будь-якому віці. Часто молоді люди нехтують використанням зволожувальних засобів і, як результат, отримують почервоніння, сухість, лущення шкіри, нездоровий вигляд, тьмяність. Також часто власники жирного типу шкіри відмовляються від зволоження, помилково вважаючи, що власного жиру, який вона виділяє, достатньо. Наслідком стає ще інтенсивніше вироблення жиру, висипання та багато інших проблем зі шкірою.

На що слід звернути увагу при виборі зволожувального засобу?

При виборі зволожувального засобу важливо в першу чергу звернути увагу на його склад. Добре, коли в ньому є в достатній кількості гіалуронова кислота, кераміди. Саме ці компоненти відповідають за утримання вологи в глибоких шарах дерми, створення тонкого захисного шару, який перешкоджає її втраті, стимулюють вироблення колагену та є повністю безпечними для здоров’я, оскільки природно виробляються організмом та містяться в клітинах.

Вибираючи косметику, направлену на зволоження, потрібно орієнтуватися на вік та очікуваний результат від її використання. Якщо потрібен базовий універсальний зволожувальний засіб для всієї сім’ї — варто віддати перевагу зволожувальному молочку від компанії CeraVe. Воно належить до категорії дерматокосметики, містить у своєму складі кераміди для шкіри, які забезпечують ефективне та безпечне зволоження без ризику виникнення алергічних реакцій.

Косметика від цієї фірми проходить численні дослідження та тестування перед виходом у продаж, її ефективність та безпечність науково доведені.




Схожі новини: