У Мелітополі у спортивні колаборанти пішли ще кілька керівників федерацій, - частина 2

Переглядів: 520

12 липня 2023 08:16

У Мелітополі у спортивні колаборанти пішли ще кілька керівників федерацій, - частина 2 фото
Спочатку ці діячі спорту працювали на Україну, але згодом її зрадили

У Мелітополі колаборантами стали ще кілька спортсменів. Серед них представники спортивної боротьби та гімнастики, дзюдо, боксу, аеробіки. "Героїв" потрібно знати в обличчя.

Спортивна спільнота Мелітополя виявила достатньо охочих заробити собі дивіденди за часів окупації. Як повідомляли "МВ", в першу частину списку потрапили Роман Доломан, Данил Томілін, Олександр Кучерков та Юлія Олександрова. 

Другу очолив Руслан Куксов, який в окупації очолив федерацію спортивної боротьби. Дуже цікава фігура, до повномасштабного вторгнення цей мелітополець був тренером з вільної боротьби та сумо. Його найвідомішим вихованцем з останнього виду спорту став Сергій Соколовський, який зараз виступає в професійному дивізіоні у Японії. Сам Куксов напередодні великої війни отримав звання "Заслужений працівник фізичної культури та спорту України".

А ще цього спортсмена помічали на скандальних сесіях Мелітопольської міської ради, ще коли міським головою був Сергій Мінько. Він разом з іншими "борцями" створював масовку і при необхідності допомагав блокувати трибуну.

Ще в колаборантах зараз ходить керівник федерації дзюдо Владислав Семченко, боксер Михайло Сербаєв, який активно виступав раніше під українським прапором, керівниці федерації художньої гімнастики Ольга Демьяненко та федерації аеробіки Юлія Самойленко. 

Звичайно, у казочки, що спорт поза політикою вже давно ніхто не вірить, тож перелічені особи з часом відповідатимуть перед законом за те, що співпрацювали з ворогом. 




Схожі новини: