Волонтери з Мелітополя доправили чергову партію допомоги до Херсону

Переглядів: 549

9 липня 2023 12:00

Волонтери з Мелітополя доправили чергову партію допомоги до Херсону фото
На Херсонщину мелітопольці привезли дитячі товари

Мелітопольські волонтери за допомогою наших співвітчизників, які мешкають у Франції, передали мешканцям Херсонської області гуманітарний вантаж. Наразі активісти вже готуються до чергового рейсу. 

За інформацією керівника гуманітарного фонду "Підтримка Мелітополя" Валерія Газаєва, партію допомоги в Україну передала Ольга Павлова та фонд "OlgAIsace". Це одяг, взуття, медичні засоби та предмети гігієни. А мелітопольські волонтери додали до вантажу 10 тисяч підгузків різних розмірів. Все це було передано до херсонського фонду "Dobro Hub". 

"У вівторок, 11 липня, збираємось вже в тринадцятий рейс. Повеземо допомогу в одне з повністю розбомблених сел в глухій місцевості. Там людям дуже важко, - зазначив Валерій. - Дякую всім, хто залишається з Україною! Дякуємо Франції, Ользі Павловій, Anastasiya Skidan та всім, хто залишається з Україною. Долучайтеся до збору на пальне, бо за місяць ми подолали 5500 км. Гроші можна перерахувати на банку за реквізитами: https://send.monobank.ua/jar/2mDuYTULYE, або  карту Приватбанку: 5168757401813839, або через PayPal: [email protected]. Ми - РАЗОМ. І в цьому наша сила". 

 




Схожі новини: