Твій рот – гніздо невігластва: Сєрга «розніс» Арестовича

Переглядів: 517

7 липня 2023 14:13

Твій рот – гніздо невігластва: Сєрга «розніс» Арестовича фото

Музикант та захисник нашої країни Коля Сєрга емоційно відреагував на слова колишнього радника Офісу Президента Олексія Арестовича, який висловився з приводу військових, які повернуться з фронту з посттравматичним стресовим розладом (ПТСР).

«Побачив відео, у якому Олексій Арестович самовпевнено розповідає про мільйон 200 тисяч військових з ПТСР, які повернуться додому і почнуть кидати гранати під двері своїм сусідам. Що колективний міф зміниться від військовий-герой на військовий-небезпека. І це Олексій каже після того, як йде активна фаза війни. Коли як ніколи потрібна мотивація військовим і цивільним, які військових активно підтримують», – звернувся до Арестовича Сєрга.

Також захисник додав, что кращим фронтом для Арестовича зараз було б просто мовчати.

«Загальна перемога складається з особистих перемог кожного з нас. Всі ми щось можемо. Але коли ми робимо більше ніж ми можемо, надзусилля, то ми перемагаємо. Твоя перемога, пане Олексію, це замовчати. Бо твій рот – головне гніздо невігластва нашої країни. І твій фронт – мовчання. Тримай його з честю. Попри все», – обурився Сєрга.

 




Схожі новини: