Росія стоїть на межі громадянської війни - Буданов

Переглядів: 515

6 липня 2023 14:31

Росія стоїть на межі громадянської війни - Буданов фото

Українська воєнна розвідка проаналізувала секретні дані мвс рф.

Як повідомляють в ГУР, під час заколоту 24-25 червня власник «Ваґнера» євґєній пріґожин мав підтримку населення 17 із 46 регіонів росії, а президент рф володимир путін - 21. Зокрема, останній міг розраховувати на лояльність москви, але не санкт-петербурга, а найнижча підтримка путіна зафіксована у Дагестані.

«Ось що ми зараз бачимо: російське суспільство розірване на дві частини. Ситуація вказує саме на те, про що говорила наша служба: рф стоїть на межі громадянської війни. Потрібна маленька внутрішня «справа», і внутрішній конфлікт посилиться», - пояснив голова ГУР Кирило Буданов.

На думку начальника ГУР, внутрішня турбулентність в росії та позбавлення путіна влади може бути корисним для України. Населення рф підтримує війну, але тільки тоді, коли дивиться її по телевізору.
 
«Та щойно хтось з них отримує повістку про призов, то починає шукати причини, як туди не поїхати. Самим йти на війну для них не варіант», - сказав Буданов, додавши, що ніхто в головних російських містах не хоче продовжувати війну з Україною.




Схожі новини: