Невдалий жарт від Лободи. Як зірка намагається зам'яти скандал

Переглядів: 551

29 червня 2023 13:52

Невдалий жарт від Лободи. Як зірка намагається замяти скандал фото

Співачка Світлана Лобода приїздила до Харкова з імпровізованим концертом, де побачивши 16-річну Дарину Вдовенко з плакатом ,"Харків без Лободи" дозволила собі публічно принизити дівчину словами «Ну хто тебе прислав, ну хто тобі дав гроші, ну хто?" 

Деякі підтримали школярку, а деякі встали на сторону співачки, кричавши вислови «Харків без Лободи неможливий». Новини про цей інцедент розлетілися по всьому інтернету, тому промовчати Світлані не вдалося.

Пісня цієї ситуації на своїй сторінці в Instagram зірка у пості зазначила:
«Тоді я була схвильована і на емоціях. Взагалі такі концерти викликають багато емоцій, на яких ти робиш речі, за які незручно. Сьогодні я хочу вибачитися перед Дариною і її батьками, якщо я образила їх. Я нікого не хотіла образити – не було таких цілей і намірів. Я намагалася якось розрядити обстановку і невдало пожартувала. Перепрошую за це», - написала Лобода.

Але своїм коментарем щодо цієї ситуації поділилася і сама протестуюча:
«Не було видно, що вона мною пишається, з розмови про гроші і з фамільярності. Я маю право на свою думку, це правда. Але я не бачила, щоб вона це поважала. Не дуже вірю. Я бачила її вчинки і чула її слова в той момент. Якось так собі віриться. Вчинки показують протилежне», – прокоментувала «вибачення» Лободи в інтерв’ю журналістам «Суспільного» Дарина Вдовенко.

 




Схожі новини: