Чи впливає група крові на наш характер та долю – думка вчених

Переглядів: 423

22 червня 2023 15:18

Чи впливає група крові на наш характер та долю – думка вчених фото

Багато дослідників вважають, що кров певної групи з'являється в людини не випадково. Вона впливає не тільки на здоров'я, а й на характер та психологічні особливості, які багато що визначають у нашій долі.

Подібні дослідження проводилися лікарями та психологами у багатьох зарубіжних дослідницьких центрах, зокрема у Гарвардському університеті.

Ось які висновки зробили вчені, це пише портал napensii.ua.

Перша група: лідери

У людей із першою групою крові лідерство, що називається, у крові. Вони не бояться брати на себе відповідальність і частіше за інших стають провідниками чогось нового, прогресивного. Вони люблять подорожувати, вивчати світ, шукати нові рішення, тому серед них багато вчених та мандрівників.

Якщо люди з першою групою крові зупиняються в розвитку, вибирають пасивний спосіб життя і відмовляються від лідерства, вони починають хворіти, а їх характер погіршиується. І чим більше людина з першою групою крові зациклюється на собі і відмовляється цікавитися навколишнім світом, тим складнішим стає її життя.

Друга група: альтруїсти

Покликання людей з другою групою крові - служити на користь людям, піклуватися про оточуючих. Вони емоційні та щирі, більше за інших переживають через дрібниці. Саме тому часто страждають від серцево-судинних захворювань. Їхнє завдання - навчитися жити з відкритою душею та не приймати все близько до серця.

Людям з цією групою крові слід пам'ятати, що кидатися на допомогу іншим потрібно з розумом - якщо ви впевнені, що підтримка є бажаною і своєчасною. Тільки в такому разі життя буде гармонійним.

До речі, досліджуючи мумії фараонів, вчені виявили, що вони за життя мали другу групу крові з негативним резусом.

Третя група: перфекціоністи

Люди з третьою групою крові - вольові та креативні оптимісти. Це про них найчастіше говорять: "У нього золоті руки". Для них головне - знайти справу до душі та займатися ним усе життя. Вони люблять свою справу, постійно вдосконалюють свою майстерність і рідко виходять із себе. Незважаючи на це, спілкуватися з такими людьми непросто, оскільки вони практично ніколи не вибачають образ.

Таким людям треба бути відповідальними та зберігати рівновагу у відносинах, емоціях, житті. А найголовніше - тримати слово та виконувати обіцянки. Інакше їх починає підводити здоров'я, а оточуючі поруч із ними приречені страждати.

Четверта група: змінотворці

Четверта група крові - найрідкісніша, її мають лише 8% людей на планеті. Їхнє покликання - бути наставниками, навчати та спрямовувати інших. Крім того, люди з четвертою групою крові інтуїтивно знають, як змінити світ на краще. Але життя в світі жорстокості і воєн дається їм дуже важко.

Якщо люди з четвертою групою відмовляються допомагати людям або вчити тому, що вміють самі, то починають заздрити тим, у кого щось виходить краще. Також їм потрібно позбавлятися нерішучості та розвивати почуття гумору.

Цікавий факт

У Японії вважається, що група крові визначає характер та індивідуальні особливості людини. Є навіть ціла філософія «кецу-екі-гата» (перекладається як «визначення темпераменту групи крові»), яку керівники підприємств використовують при прийомі співробітників на роботу: претендент на ту чи іншу посаду в резюме повинен вказувати свою групу крові.




Схожі новини: