Переваги та недоліки планшетів iPad у порівнянні з пристроями Android

Переглядів: 765

21 червня 2023 16:03

Переваги та недоліки планшетів iPad у порівнянні з пристроями Android фото

Сьогодні без планшета не обійтися. Діти використовують їх на уроках у школі; для дорослих це – незамінний інструмент для роботи. А щодо всієї родини, планшет – класний гаджет для розваг. Часто стає питання: що краще? Купити iPad, отримавши всі переваги пристроїв від Apple, чи обійтися більш бюджетним пристроєм на базі Android?

Головні переваги iPad

Основна перевага пристроїв на базі Apple – швидкість роботи. Операційна система iPadOS показує високі показники надійності та не перенавантажує пристрій. Всі додатки відкриваються миттєво, а ви маєте широкий простір для своїх дій.

Всі планшети iPad оздоблені:

  • потужним процесором;
  • надійним екраном з високими показниками яскравості;
  • якісним графічним чипсетом;
  • камерою, що робить неймовірні фотографії.

Компанія підтримує свої пристрої протягом багатьох років. Випускає відповідні оновлення навіть для дуже старих гаджетів, чим піклується про кожного клієнта. iPad мають тривалий термін автономної роботи, високу швидкість заряду та доволі тривалий термін експлуатації.

Ви можете купити як новенький планшет з останньої серії, так і б/в пристрій 5-7-річної давнини. І той, і той покаже непогані показники в роботі. Новіший, звісно, матиме кращі технічні характеристики. Але, як показує практика, будь-який девайс від Apple точно порадує вас своєю роботою.

Купити надійні перевірені iPad ви можете в інтернет-магазині STOREinUA. Відповідна гарантія і вигідні ціни зроблять ваші покупки максимально приємними.

Недоліки iPad

Головним недоліком планшетів від Apple є їх ціна. Коштує пристрій значно дорожче, ніж девайси на базі Андроїд. Втім, можна не гнатися за сучасними моделями, а вибирати планшети минулих років або взагалі купувати вживані гаджети.

Якщо ви звикли користуватись Android, вам буде важко переналаштуватися на нову систему. Крім того, аналоги на відповідній ОС можуть мати не всі додатки. Втім, такі ситуації стають все рідшими. Apple набуває обертів по всьому світу.

Спробуйте і ви! Адже якщо вам дійсно потрібен швидкий та сучасний планшет – iPad не має компромісів.




Схожі новини: