На Івано-Франківщині, і не тільки, військовозобов'язаних лікуватимуть тільки з дозволу военкомата

Переглядів: 905

20 червня 2023 22:34

На Івано-Франківщині, і не тільки, військовозобовязаних лікуватимуть тільки з дозволу военкомата фото
На Івано-Франківщині військовозобов'язаних лікуватимуть тільки з дозволу военкомата

Нещодавно начальник міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Івано-Франківщини підписав наказ Про проведення загальної мобілізації, який передбачає обов'язкову явку військовозобов'язаних в ТЦК протягом 10 днів.

Сьогодні стало відомо про нововведення на Івано-Франківщини щодо військовозобов‘язаних. На цей раз стосовно медичного обслуговування чоловіків 18-59 років.

Так, відтепер в лікарнях Івано-Франківщини військовозобов‘язаних не прийматимуть на планову госпіталізацію без дозволу військкоматів.

Про це заявив начальник Коломийської РВА Любомир Глушков. 

Згідно з рішенням ради оборони Івано-Франківської області, чоловіки повинні отримати дозвіл ТЦК на госпіталізацію. 

Також посилюється робота на блокпостах: усіх, хто не має з собою документів, відправлятимуть у відділок для встановлення особи.

Щодо позапланової термінової госпіталізації, медичні заклади зобов'яжуть повідомляти територіальні центри комплектування про такі випадки. Медустанови області щоденно об 11 годині ранку інформуватимуть ТЦК про госпіталізацію ургентних військовозобов'язаних.

Як повідомив нам підписник, у Запорізькій області військовозобов'язаному відмовили у проведенні планової операції, пояснивши, що зараз є такий наказ.  "Нікого не госпіталізують".


 

 




Схожі новини: