У Мелітополі окупанти здивували вибором героя для мурала

Переглядів: 521

20 червня 2023 11:12

У Мелітополі окупанти здивували вибором героя для мурала фото
З Татарського пропаганда намагається "зліпити" героя сучасності

У холі так званого міністерства з молодіжної політики Запорізької області з'явився мурал з зображенням і цитатою Владлена Татарського - пропагандиста, нещодавно ліквідованого на росії.

Окупанти продовжують насаджувати серед молоді псевдогероїв. Спочатку в місті зробили мурал і назвали одну з вулиць "на честь" Дар'ї Дугіної - дочки головного кремлівського ідеолога, яка сама працювала на пропаганду, а загинула внаслідок вибуху машини під Москвою. 

Потім розташували портрети на стіні так званого запорізького мінкульта Владлена Татарського - ще одного пропагандиста, якого цієї весни підірвали у Петербурзі, а також Гіві (Михайла Товстих), Мотороли (Арсена Павлова) та Вохі (Володимира Жогі) - ополченців, які воювали на боці самопроголошених республік на початку війни росії з Україною. 

Тепер Татарського намалювали й всередині будівлі молодіжного міністерства. До речі вона, як і мінкульт, розташована у "віджатих" церквах. Але, напевно, це не дуже хвилює як культурних працівників, так і молодь, яка працює на окупанта. 

Цікаво, що як і "малюнок", посил від окупаційної влади щодо вибору героя вражає. За версією Сергія Толмачова -  нового заступника гауляйтера Балицького: "Татарський розповідав всю правду про те, що відбувається на фронті і навіть загинувши, вносить вклад в спільну перемогу". Насправді, як і всі пропагандисти Татарський показував тільки те, що вигідно кремлю, і його робота немає нічого спільного з журналістськими стардартами і етикою.  




Схожі новини: