Україна-Фінляндія. Як мелітопольці об'єднались задля допомоги іншим

Переглядів: 490

19 червня 2023 18:20

Україна-Фінляндія. Як мелітопольці обєднались задля допомоги іншим фото
Ганна Бут у Дубно приймала вантаж з Фінляндії для допомоги військовим і не тільки

Мешканці Мелітополя, яких війна розкидала по світу, гуртуються, підтримуючи інших. Один з таких прикладів - співпраця, завдяки якій з Фінляндії до України приїхав важливий вантаж.

Родина Нікольських, що представляла в Мелітополі організацію "Пласт" від початку повномасштабного вторгення евакуювалась до Фінляндії і там організувала збір допомоги для України. Частина з неї була спрямована до міста Дубно, де зараз мешкає Ганна Бут - викладачка "Мелітопольського професійного аграрного ліцею", яка створила тут громадську організацію "Тенета". Її учасниці займаютсья виготовленням маскувальних сіток для військових. В дорозі вантаж затримався, але вже нарешті потрапив до адресата. 

"Чотирнадцять коробок з тканиною для маскувальних сіток, трьома ноутбуками, футболками та смаколиками, миючими засобами вже в Україні! Довго вони стояли в Дубно через невірний мобільний телефон. Аня й тут знайшла вихід, розібралася, дякуємо! Один ноутбук і смаколики, каші, консерви, ковдри та одяг поїдуть до двох шпиталів нашого краю! Сирени із важко пораненими гудуть цілодобово. Ще один ноутбук, смаколики та одяг передано великій родині (дев'ятеро людей ) з Маріуполя -  пан Сергій та пані Ірина, наші невтомні волонтери! А дванадцять коробок з тканиною поїдуть до нас, до наших волонтерів! Плести маскувальні сітки та кікімори потрібно постійно, тканина закінчується дууууууже швидко! Дякуємо усім фінам і фінкам за таку важливу підтримку!" - написала Ганна Бут

 




Схожі новини: