ALEKSEEV постраждав від рук російських шахраїв

Переглядів: 476

13 червня 2023 17:35

ALEKSEEV постраждав від рук російських шахраїв фото

Український співак Микита Алексєєв постраждав від рук шахраїв країни-агресорки.

На своїй сторінці в Інстаграм артист розповів, що сталось. Від його імені невідомі розмістили російськомовну пісню і вона з'явилась на офіційних стримінгових сервісах. 

«Зі мною сталася досить неприємна ситуація. Спроба дискредитувати мене з боку росіян. Справа така: декілька днів тому на всіх моїх офіційних сторінках стримінгових сервісів, з якими ми співпрацюємо, з'явилася пісня, яка мене не стосується. Невідомі мені люди поширюють трек під моїм сценічним ім'ям на моїх сторінках, але я до цього не причетний. Здогадатися, звідки вони, нескладно, тому що пісня російськомовна», – розповів співак.

Також співак додав, що не збирається це залишати безкарно. 

«Хочеться наголосити на тому, що моє сценічне ім'я – це зареєстрована торгова марка. Подібні дії щодо його використання є незаконними, і ми будемо реагувати на них відповідно до чинного законодавства. Також мені зрозуміло, що люди, які скоїли цей злочин, не надто хвилюються щодо цього, тому що вони є громадянами країни, яка веде проти нас цю жорстоку війну. Ми давно звикли і знаємо, на що здатні представники цієї терористичної країни і скільки лиха вони наробили українцям, порушивши абсолютно всі міжнародні норми. Та ми все одно будемо боротися з цією несправедливістю», – додав Микита.




Схожі новини: