Окупанти завезли до Мелітополя книжковий непотріб

Переглядів: 598

11 червня 2023 10:09

Окупанти завезли до Мелітополя книжковий непотріб фото
У вантажівці книжки розсипались по підлозі

До Мелітополя з російського міста привезли уживані книжки, якими окупанти вирішили поповнити бібліотечні фонди. Навряд чи ці установи потребують макулатури, але для пропагандистів - це стало інфоповодом. 

Медіа пропагандистів повідомили, що єдинороси з ростова-на-дону разом із пересічними мешканцями міста зібрали і передали до Мелітополя 17 тис. книжок. До доставлення їх до окупованого українського міста чомусь було залучене мнс рф - структура, яка мала рятувати людей на Херсонщині, що потерпає від підтоплення через підрив Каховської ГЕС. Натомість відомство стало перевізником літератури. Показово, як її перевозили - замотаною плівкою на палетах, а частково розсипану по підлозі.

Також варто зазначити, що це не був запит на літературу конкретної тематики, а просто книжки, які взяли з домашніх бібліотек росіяни й віддали на нібито добру справу. Але по факту це виглядає, як бажання позбутися від непотрібної вдома макулатури. 

Крім того, росіяни ще на початку окупації попередньо пограбували всі мелітопольські бібліотеки, як міські, так і шкільні, вилучивши звідти україномовну літературу. Тож тепер загарбники намагаються заповнити фонди, але робити це потрібно точно не за рахунок літературного мотлоху з рф. 

 




Схожі новини: