Остап Ступка «кинув» постраждалого в скоєному ним ДТП? Коментар з перших уст

Переглядів: 626

8 червня 2023 09:15

Остап Ступка «кинув» постраждалого в скоєному ним ДТП? Коментар з перших уст фото

Український актор Остап Ступка, який 5 квітня скоїв ДТП у стані алкогольного сп'яніння, не дотримав свого слова та повністю не відшкодував потерпілому збитки.

Про це розповів сам постраждалий в інтерв'ю журналістам ТСН.

«Мене витягнули з авто, я отямився через три дні в лікарні. Я був у реанімації. У мене травма правої стопи, п'ять переломів. Мені туди закрутили шурупи, пластину поставили. Стопа постраждала. Черепно-мозкова травма, тяжкий крововилив у голову було. У животі був крововилив, півтора літра втрата крові була, деякі органи трішки полопалися, але всі на місці залишилися»,– розповів Ярослав (ім'я потерпілого - ред.)

Чоловік також повідомив, що, незважаючи на обіцянки, Ступка не дотримав свого слова та не компенсував всіх збитків, спричинених аварією.

«За весь час він у мене був три рази. На дві хвилини максимум він забігав. Деякі кошти він мені повернув. Але якби я на нього розраховував, я був би без нічого. Я заплатив за операцію, під час якої мені вставляли титанові шурупи. Сума була 18 тис., пізніше він мені їх віддав. Ще кілька разів він мені деякі препарати купував, це до 2 тис. грн. Більше він нічого не купував. А в мене ще буде одна операція. У всіх процедурах, які я проходив після лікарні, він не брав жодної участі. Про подальше лікування після лікарні не цікавився», – додав Ярослав.




Схожі новини: