Олексій ПОГОРЕЛОВ, Президент Української Асоціації Медіа Бізнесу: «УАМБ вітає відновлення «МВ»

Переглядів: 626

7 червня 2023 17:14

Олексій ПОГОРЕЛОВ, Президент Української Асоціації Медіа Бізнесу: «УАМБ вітає відновлення «МВ»  фото

Надзвичайно зрадів, коли Михайло Кумок повідомив про відновлення роботи веб-сайту mv.org.uа. Місцеві медіа дуже важливі для мешканців - адже це джерело інформації, якому люди звикли довіряти.

Коли ми дізналися про захоплення редакції «МВ» ворогом у березні 2022 року – разом з іншими колегами повідомили усім, кому могли, про те, що тепер деякий час усі мають розуміти, що під логотипом «МВ» працюють загарбники. Дякуючи ЗСУ, тепер «МВ» знову займається журналістикою. А пропаганда, на щастя, – все.

Друге, на що хочу звернути увагу – це сигнал, який редакція та власники «МВ» подають усім українцям. Я думаю, що цей сигнал звучить приблизно так. «Ми переконані, що вже дуже скоро Мелітополь буде визволений, і наші вільні незалежні медіа знову стануть  ефективною платформою для обговорення місцевих новин, вирішення актуальних питань та розвитку громади.

Ну і, нарешті, про відновлення. Відновлення виходу mv.org.uа, а незабаром і «Мелітопольських відомостей» - це вже і є початок відновлення на Мелітополщині.  Якісні незалежні медіа – це основа демократичного урядування та базис для розвитку бізнесу.

Вперед, колеги, до перемоги!

Олексій Погорелов та його справа

 




Схожі новини: