У чернетках Меркьюрі виявили первісну назву пісні Bohemian Rhapsody

Переглядів: 397

4 червня 2023 11:21

У чернетках Меркьюрі виявили первісну назву пісні Bohemian Rhapsody фото

Пісня британського рок-гурту Queen Bohemian Rhapsody спочатку називалася Mongolian rhapsody. Про це повідомляє Sky News.

Зазначається, що перекреслений та виправлений варіант назви можна побачити у чернетках лідера музичного колективу Фредді Мерк'юрі, які були виставлені на торги аукціонним будинком Sotheby's.

Малюнок тексту зроблений олівцем на бланку нині неіснуючої британської авіакомпанії British Midland. На аркуші надруковано календар за 1974 рік.

Також зазначається, що деякі рядки у пісні було згодом замінено. Так, фраза "Mama, just killed the man" у чернетці відсутня. Замість неї в чернетці було записано слова про те, що ліричний герой йде на війну, що почалася: «There's a war began/ I've got to leave tonight/ I've got to stand and fight».

15 сторінок із нарисами написаних Мерк'юрі пісень на аукціоні виставили за 1,2 мільйона фунтів стерлінгів (1,5 мільйона доларів).

У жовтні Queen випустила пісню Face It Alone, що раніше не видавалася, та була записана в 1988 році. Композицію було записано за участю вокаліста гурту Фредді Мерк'юрі під час роботи над альбомом The Miracle, який вийшов у 1989 році.




Схожі новини: