Український виробник корму для домашніх улюбленців

Переглядів: 1071

26 квітня 2023 07:08

Український виробник корму для домашніх улюбленців фото

Optimeal – український сімейний виробник сухих та вологих кормів для домашніх тварин, товари якого поставляються в багато країн світу. Компанія знаходиться у Львові і виробляє раціони для домашніх вихованців різного віку, розміру та порід. Всі продукти Optimeal розробляються під ветеринарним наглядом, містять суміш вітамінів та мінералів, що підтримує імунітет котів та собак.

Принципи бренду Оптиміл

Кожен продукт вітчизняного бренду створений із турботою про здоров'я наших пухнастих друзів та з урахуванням потреб кожної категорії тварин. Оптимальні дієти містять трави, ягоди та пребіотичні фруктоолігосахариди (ФОС), ці речовини мають антиоксидантні властивості та покращують засвоюваність кормів.

Компанія пропонує багато формул для домашніх улюбленців, у тому числі рецепти із зерновими та беззерновими продуктами. Деякі сухі корми фасовані у картонні туби, що дуже зручно для зберігання та використання. Лінійки раціонів мають унікальні формули призначені для специфічних потреб тварин, у тому числі корм для малих порід з чутливістю травлення, кастрованих тварин і багатьох інших особливостей організму.

Офіційний інтернет-магазин бренду пропонує ознайомитись з асортиментом раціонів для котів та собак від популярного українського виробника. Купити Оптиміл для свого чотирилапого вихованця - це прекрасна ідея, тому що продукти компанії не просто суперпреміального класу, а насправді турбуються про здоров'я та красу вашого улюбленця і мають багато переваг.

Переваги кормів Optimeal

Раціони Optimeal мають такі плюси:

·   Корма Оптиміл виготовляються з натуральних та ретельно підібраних інгредієнтів в ідеальній пропорції, що дозволяє кормам досягти супер-преміум класу.

·   Кожна твари, може вибрати із широкого асортименту той смак і рецепт, який не тільки задовольнить її потреби, а й буде приносити задоволення.

·   Широкий вибір сухих та вологих раціонів.

·   У лінійці існують корми, які не містять злаків та зернового глютена, завдяки чому підтримують оптимальну вагу та здоров'я травної системи тварин.

·   Містять достатню кількість білка тваринного походження, для підтримки здоров'я м'язів та активності улюбленця.

·   Знижує ризик харчової алергії, так як складається із натуральних продуктів.

·   Зміцнює імунну систему, завдяки збалансованому поєднанню високоякісних інгредієнтів.

·   Підтримує здорове травлення завдяки тому, що до складу більшості кормів входить велика кількість овочів та фруктів. Наприклад: журавлина, буряк, гарбуз і багато іншого. А вони є природним джерелом вітамінів.

·   Практично всі корми збагачені жирними кислотами омега-3 та омега-6, що підтримує здоров'я нервової та серцево-судинної систем хвостатого друга.

·   Містить інгредієнти, що добре засвоюються, що дозволяє уникнути набору зайвої ваги і хронічних захворювань травлення.

·   В склад входить Інноваційний натуральний антиоксидант SubSTAR ULTRA, завдяки своїм антимікробним та протизапальним властивостям, запобігає руйнуванню клітин організму та захворювання домашніх тварин.

Всі ці переваги роблять корм Оптиміл першокласним збалансованим денним раціоном для собак та котів різних порід та вікових груп.  Виробник подбав про те, щоб тварина отримала всі необхідні поживні речовини, вітаміни та мінерали з корму, а це у свою чергу робить український корм Оптиміл одним із найпопулярніших товарів для домашніх тварин.




Схожі новини: